Biała kiełbasa z szalotką i serkiem śmietankowym

Ilość porcji: 5
Czas przygotowania: 20 minut

Składniki

  • 3 łyżki masła
  • 5 białych surowych kiełbas
  • 10 szalotek
  • 125 g serka Philadelphia Original
  • 7 gałązek tymianku
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania

1. Szalotki obierz i pokrój na połówki.

2. Na patelni rozgrzej masło, dołóż kiełbasę i szalotki. Smaż na złoty kolor z dodatkiem tymianku.

3. Dodaj serek i smaż 3 minuty. Dopraw solą i pieprzem.

4. Kiełbasę serwuj z ulubionym pieczywem.

Mam ochotę na

Biszkoptowy torcik śmietankowy
Biszkoptowy torcik śmietankowy
czas przygotowania: 1 godzina
Warstwowa sałatka kijowska
Warstwowa sałatka kijowska
czas przygotowania: 25 minut
Stek z polędwicy wołowej
Stek z polędwicy wołowej
czas przygotowania: 30 minut
Kurka w kurkach
Kurka w kurkach
czas przygotowania: 35 minut
Minipankejki z sosem czekoladowym
Minipankejki z sosem czekoladowym
czas przygotowania: 20 minut